Asiakkaamme sanovat meistä

Peppi

Peppi rakastaa päivähoitoa – kun hän ymmärtää, minne ollaan menossa, matka sujuu vauhdikkaasti. Peppi on päässyt purkamaan energiaansa muiden koirien kanssa, ja koska Dagiksen koirat ovat hyvinkäyttäytyviä ja kilttejä, Peppi ei pelkää isojakaan koiria vaan leikkii kaikenlaisten kavereiden kanssa. Dagiksen kautta Pepillä on mahdollisuus viettää päiviä mukavasti muiden kavereiden kanssa eikä hän joudu olemaan liikaa yksin, ja saamme itse keskityttyä töihin työpäivän aikana. Dagis-päivän jälkeen Peppi on tyytyväinen ja uni kelpaa, joten voimme hyvillä mielin myös itse käydä harrastuksissa tai muissa menoissa töiden jälkeen.

Mimir

Teinimonsteri Mimir, on käynyt Dagiksessa kohta kaksi vuotta kerran viikossa. Enpä tiedä missä olisimme tämän tempperamenttisen ” draama kingin” kanssa ellei hän pääsisi säännöllisesti purkamaan energiaansa ja harjoittamaan sosiaalisia koirakaveritaitoja Dagikseen! Lämmin suositus ihan kaikille koirille ja heidän henkilökunnalleen.

Sherlock & Kallie

Our dogs have been going to this daycare for over 7 years: we know they are well cared for, because they are always happy to see everyone working there.
They come home happy from a busy day, and their behaviour has improved from seeing so many different dogs and people.

Moberg

Moberg har gått i dagis i 4 år. Han har spenderat många trygga, roliga eftermiddagar där då jag jobbat. I och med att jag jobbar tre skifte så byter mina arbetsturer ofta och Moberg är sällan samma dag i dagis flera veckor i rad, men det här har aldrig varit ett problem för dagisgänget! Jag kan med kort varsel ringa dagis och fråga om Moberg ryms med i deras busiga gäng och ännu har det inte hänt att de skulle ha svarat nej.  Svansen viftar lyckligt bara man nämner Edit eller Emmas namn och det är alltid en trött men nöjd hund man får tillbaka på eftermiddagen. Jag kunde inte vara nöjdare med dagis, de ger en enorm trygghet i mitt och Mobergs liv! ❤️

Freddie

Moi! Freddie 4,5v viihtyi super hyvin dagiksessa ja tykättiin molemmat teidän meiningistä sekä huolenpidosta ⭐️ Tällä hetkellä työn sijainti ei enää kuljeta meitä Punavuoreen ja Freddien dagis-viikot ovat tauolla. Jos vaan suuntamme taas joskus eksyy Dagiksen huudeille, herra Mercury tekee varman paluun tänne hoitopaikkaan. Ollaan oltu super tyytyväisiä!

Paavo & Elmo

Me ollaan saatu Dagiksessa tosi paljon kivoja kavereita. Me ollaan
huomattu, että kaiken kokoiset ja -väriset ja -rotuiset karvakuonot
(ja karvattomat ja kuonottomat) on ihan huipputyyppejä. Siksi meistä
on niin kiva aina lenkeilläkin moikata uusia kavereita. 

Ja arvatkaa mitä! Dagiksessakin on palvelijoita ja me tykätään
niistä koko pienen mopsinsydämemme pohjasta. Ne ottaa päivän
aikana meistä hassuja valokuvia ja laittaa ne sinne jonnekin
intterwebbiin. Sieltä meidän oma kotipalveluskunta näkee, että
meillä on siellä ihan mielettömän hauskaa. Ja melkein joka viikko
jollain karvakollegalla on synttärit, joita me sitten juhlitaan
porukalla herkkupöydän ääressä. Kuulitteko - HERKKUpöydän
ääressä!!!
 

Sulo

Sulo aloitti dagiksen nyt syksyllä ja parissa kuukaudessa arasta pennusta on kasvanut reipas nuorisolainen dagiksen tuttujen koirakavereiden ja ihanien dagiksen hoitajien opastuksella.
Aamuisin Sulo suorastaan syöksyy dagiksen ovesta sisään ja iltapäivällä hoidosta kotiutuu tyytyväinen koira, joka on saanut telmiä valvotusti koirakavereiden kanssa.
Dagis on ollut meidän kiireisen arjen pelastus ja voimme suositella lämpimästi liittymistä Dagiksen iloiseen laumaan 🐾❤️

Otso

Otso-westie 1-v rakastaa Dagista ja Dagiksen kavereita. Siellä saa leikkiä ja riehua tai vaikka ottaa välitorkut koirakaverin kainalossa. Otso suosittelee Dagista kaikille kivoille ja kilteille koirille.

Lurven

Lurven är en liten orolig själ som ibland har det svårt med främmande människor och hundar. På dagiset har han lärt sig att tala hund och när han vet att han har en dagisdag framför sig brukar han lämna lägenheten med att skälla, som för att också berätta till alla grannar att han nu är på väg till sitt favoritställe!

Rambo

Dagis on antanut Rambolle itsevarmuutta ja sosiaalisia taitoja. Joustavuudellaan Dagis on myös monta kertaa pelastanut meidän päivän tarjoamalla hoitopaikan kun on tullut extempore ohjelmaa. Parasta on kuitenkin dagiksen ihmiset - kiitos Edit, Emma & co! 

 

Rambo rakastaa hänen dagis-ihmisiä ja on ihana nähdä miten hyvin koirat viihtyvät, miten hauskaa heillä on ja miten hienosti heistä pidetään huolta. Jos ikävä iskee kesken päivää, pystyy dagiksen somesta seuraamaan päivän touhuja, kuten leikkejä, synttärijuhlia, luokkakuvia ja paljon muuta hauskaa. Parempaa hoitopaikkaa emme voisi toivoa Rambolle!