Palvelut

Kaikki koirat ovat erilaisia, mutta omistajilleen yhtä rakkaita. Koirat näemme aina yksilöinä ja hoito suunnitellaan sen mukaisesti. Haluamme, että päivähoito on koiralle toinen koti, jonne on aina mukava tulla viettämään hauskaa päivää lajitovereiden ja tuttujen hoitajien seurassa.

 

Kodinomaisissa tiloissamme koirat saavat liikkua vapaasti keskenään. Erilaisia loosseja tai yksiöitä emme käytä. Koirien sosiaalisuus ja toimeentuleminen on meille erittäin tärkeää.

 

Päivähoito on erinomainen vaihtoehto koirille, jotka viettävät päivän yksin, tai kaipaavat lisäaktiviteettia ja seuraa muista koirista yhtenä tai useampana päivänä viikossa. Päivähoito on myös pennulle erinomainen paikka oppia tärkeitä sosiaalisia taitoja, turvallisten aikuisten koirien seurassa.

 

Otathan yhteyttä, niin kerromme lisää!

Koirien päivähoito

Leikkikoulu on tarkoitettu 4-7kk ikäisille pennuille. Leikkikoulussa pentusi saa leikkiä valvotusti muiden pentujen kanssa. Leikin ohessa pentu pääsee harjoittelemaan tärkeitä sosiaalisia taitoja.

 

Pentuleikkikoulu järjestetään Dagis Rööperin tiloissa, osoitteessa

Pursimiehenkatu 22. Leikkikoulu järjestetään keskiviikkoisin 9.9 alkaen syys- (9.9, 16.9, 23.9 ja 30.9) ja lokakuun (7.10, 14.10, 21.10, 28.10) ajan, klo. 17.45-18.15.

 

Ilmoittaudu yhdelle tai useammalle kerralle.

 

Vallitsevan epidemian takia pidämme ryhmät pieninä. Pennun mukaan mahtuu kaksi henkilöä. Huomioimme turvavälit ja kiinnitämme huomiota hygieniaan. Omistajan tai pennun sairastaessa, leikkikouluun ei voi osallistua.

 

Ilmoittaudu etukäteen tai kysy lisää joko puhelimitse tai tekstiviestillä 040-7781396 / Edit

tai sähköpostilla osoitteesta; edit(at)dagisrooperi.fi

 

Kerrothan ilmoittautuessasi koiran iän ja rodun/kokoluokan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentujen§ leikkikoulu

Kuukauden/viikon ensimmäinen hoitopäivä

Lisäpäivät samalle viikolle

Viisi hoitopäivää viikossa (ma-pe)

37 €

24 €

Perheen toinen koira lisäpäivän hinnalla!

450 € / kk